Interschrijn - Maatkasten - Lier

Interschrijn

Maatkasten - Kasten op maat - Ook in Regio Lier


Interschrijn (Onze Lieve Vrouw Waver, regio Lier) is in 1989 opgericht door Rudi Schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatkasten.

Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijs-kwaliteit in kasten op maat.

35 Jaar praktijkervaring en vooral de passie voor het vak zorgen voor perfektie in de afwerking van keukens, maatkasten en alle binnenschrijnwerk.

Na afspraak geven wij u graag advies en een ontwerp van uw maatkasten en andere aspecten van uw interieur.

Wij werken samen met u de inrichting uit van uw keuken, slaapkamer, maatkasten, badkamer, bureel, beroepspraktijk, living, ... Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat uw maatkast voorzien is van een grondlaag of zelfs volledig afgelakt is, aangezien wij beschikken over een eigen spuitcabine. Niets is onmogelijk! Voor al uw problemen wordt gezocht naar de gepaste oplossing. Daarvoor staan wij al jarenlang bekend in de brede regio Lier.

Tot ons klantenbestand behoren tal van gerenommeerde architecten, binnenhuisarchitecten en villabouwers.

Prijsofferte voor uw maatkast of ander schrijnwerk is uiteraard gratis en volledig vrijblijvend.


Contacteer InterschrijnSchrijnwerk

Corian!

Nieuw in ons gamma is het gebruik en verwerken van Corian. Corian is uniek om mee te werken, zo zijn naadloze overgangen mogelijk. Denk maar aan een werktablet met spoelbakken of een volledig naadloze douchecabine.

Gedaan met schimmelvoegen in uw douche! Dit alles is perfect mogelijk met Corian. Het is ook een zeer hygiƫnisch en onderhoudsvriendelijk materiaal en bestaat in alle mogelijke kleurschakeringen.

Werkelijk een fantastisch materiaal! Er zijn zoveel ontelbare mogelijkheden met Corian en de meest unieke designs zijn mogelijk. Kom het bij ons ontdekken!

Contacteer Interschrijn