Interschrijn - Maatkeukens regio Mechelen

Interschrijn

Keukens op maat - Ook in Regio Mechelen


Interschrijn (Onze Lieve Vrouw Waver - regio Mechelen) is in 1989 opgericht door Rudi Schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatkeukens.

Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijs-kwaliteit.

35 Jaar praktijkervaring en vooral de passie voor het vak zorgen voor perfektie in de afwerking van maatkeukens, maatkasten en alle binnenschrijnwerk.

Na afspraak geven wij u graag advies en een ontwerp van uw maatkeuken of ander aspectvan uw interieur.

Wij werken in de brede regio Mechelen samen met u de inrichting uit van uw maatkeuken, slaapkamer, badkamer, bureel, beroepspraktijk, living, ... Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat uw maatkeuken voorzien is van een grondlaag of zelfs volledig afgelakt is, aangezien wij beschikken over een eigen spuitcabine. Niets is onmogelijk! Voor al uw problemen wordt gezocht naar de gepaste oplossing voor uw maatkeuken. Daarvoor staan wij al jarenlang bekend in de hele regio Mechelen.

Tot ons klantenbestand behoren tal van gerenommeerde architecten, binnenhuisarchitecten en villabouwers.

Prijsofferte is uiteraard gratis en volledig vrijblijvend.


Contacteer InterschrijnSchrijnwerk

Corian!

Nieuw in ons gamma is het gebruik en verwerken van Corian. Corian is uniek om mee te werken, zo zijn naadloze overgangen mogelijk. Denk maar aan een werktablet met spoelbakken of een volledig naadloze douchecabine.

Gedaan met schimmelvoegen in uw douche! Dit alles is perfect mogelijk met Corian. Het is ook een zeer hygiƫnisch en onderhoudsvriendelijk materiaal en bestaat in alle mogelijke kleurschakeringen.

Werkelijk een fantastisch materiaal! Er zijn zoveel ontelbare mogelijkheden met Corian en de meest unieke designs zijn mogelijk. Kom het bij ons ontdekken!

Contacteer Interschrijn