Interschrijn

Interschrijn

Kwaliteit en Ervaring - Ook in Regio Lier


Interschrijn is in 1989 opgericht door Rudi Schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatwerk.

Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijs-kwaliteit.

35 Jaar praktijkervaring en vooral de passie voor het vak zorgen voor perfektie in de afwerking van keukens, kasten en alle binnenschrijnwerk.

Na afspraak geven wij u graag advies en een ontwerp van uw interieur.

Wij werken samen met u de inrichting uit van uw keuken, slaapkamer, badkamer, bureel, beroepspraktijk, living, ... Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat alles voorzien is van een grondlaag of zelfs volledig afgelakt is, aangezien wij beschikken over een eigen spuitcabine. Niets is onmogelijk! Voor al uw problemen wordt gezocht naar de gepaste oplossing. Daarvoor staan wij al jarenlang bekend.

Tot ons klantenbestand behoren tal van gerenommeerde architecten, binnenhuisarchitecten en villabouwers.

Prijsofferte is uiteraard gratis en volledig vrijblijvend.


Contacteer InterschrijnSchrijnwerk

Corian!

Nieuw in ons gamma is het gebruik en verwerken van Corian. Corian is uniek om mee te werken, zo zijn naadloze overgangen mogelijk. Denk maar aan een werktablet met spoelbakken of een volledig naadloze douchecabine.

Gedaan met schimmelvoegen in uw douche! Dit alles is perfect mogelijk met Corian. Het is ook een zeer hygiƫnisch en onderhoudsvriendelijk materiaal en bestaat in alle mogelijke kleurschakeringen.

Werkelijk een fantastisch materiaal! Er zijn zoveel ontelbare mogelijkheden met Corian en de meest unieke designs zijn mogelijk. Kom het bij ons ontdekken!

Contacteer Interschrijn